Palvelujamme

Kiinteistönhallinta

Kiinteistöjen hallinta ja isännöinti,
uusiokäytön suunnittelu ja toteutus ovat vahvaa perusosaamistamme.

Hankkeet ja projektit

Omaamme vahvan kokemuksen kansallisten ja kansainvälisten hankkeiden toteuttamisesta. Suunnittelemme mm. kulttuuriin, kulttuuriseen vanhustyöhön  ja digitaalisaation liittyviä hankkeita. Hallitsemme EU-rahoitteisten hankkeiden hallinnoinnin ja raportoinnin.

Asiantuntijapalvelut

Yrityksellämme on pitkäaikaista osaamista digitalisaatiokehitystä, digitaalista osallisuutta, digituen järjestämistä sekä digitaalisen kulttuurin juurruttamista koskien. Meiltä löydät myös monipuolista tapahtumien suunnittelu- ja tuotanto-osaamista.

Tietotekniset palvelut

Tarjoamme Linux-ympäristössä toimivia luotettavia palvelinratkaisuja web-palveluille. Järjestämme nopeat tietoliikenneyhteydet hallinnassamme oleviin kiinteistöihin. 

Hankkeita ja tilaustöitä

Tästä löydät tietoja joistakin toteuttamistamme projekteista ja tilaustöistä. 

Ensimmäisen kerran vuonna 2017 järjestetty festivaali juhlistaa ikääntymistä.
Armasfestivaalin verkkosivu

Olemme suunnittelleet ja toteuttaneet digisyrjäytymisen ehkäisemistä ja digiosaamiseen vahvistamista jo vuodesta 2002 lähtien. Osallistumme Helsingin kaupungin digituen koordinaatioon.

Digineuvonta Helsingissä

Vuonna 2003 käynnistynyt kulttuuriperintötyö suomalaisten kotiarkistokuvien digitoimiseksi ja säilyttämiseksi on toteutunut useilla hankkeilla (mm. opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamat).

Albmit auki -kuvia Finnasta

Eramus+, avaintoimi 2 -ohjelmasta rahoitettu hanke, jossa viidestä Euroopan maasta olevat toimijat kehittivät uutta medialaboratoriomallia. Hanke toteutui vuosien 2016-2018 aikana.


Hankkeen tulokset (eng.)

ESR-rahoitteisessa hankkeessa tavoiteena oli vahvistaa taiteilijoiden työmahdollisuuksia ja tarjota vanhuspalveluyksikköihin kulttuuria ja taidetta. Hankkeen kokemukset on koottu julkaisuun Taidetta tunteen vuoksi – Tarinoita taiteen ja vanhustyön kohtaamisista.

Vuosien 2014-2016 aikana toteutimme Suomen Valokuvataiteen Museon kanssa yhteistyön, joka toi Poliittisen Valokuvan Festivaalin Kontulaan ja kutsui myös kaupunkilaiset mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan valokuvanäyttelyitä.
Kuva: Meeri Koutaniemi

PVF 2015, Valokuvataiteen museon sivulla

Forum Virium Helsingin, Kaapelin Mediakeskus Oy:n, KOY Kaapelitalon ja Helsingin kaupungin yhteistyö matalan kynnyksen IoT-kokeilujen mahdollistamiseksi. Vekotinverstas sijaitsee Kaapelitehtaalla (Tallberginkatu 1 C, 3. krs).  

Lisätietoja Vekotinverstaasta

KOTO10 -ohjelmalla Helsingin kaupunki vahvisti maahanmuuttajien kotoutumista vuonna 2017. Tuotimme kokonaisuuteen digiosaamisen vahvistamiseen tähtäävän Sähköisen asioinnin mahdollisuudet -osuuden.

Yhteystiedot


Postiosoite:
Tallberginkatu 1 C 70
00180 HELSINKI

Käyntiosoite:
Tallberginkatu 1 C, 2. krs Kaapelitoimisto
Kaapelitehdas  - Helsinki